Αγγλικά Business με Καθηγητή & e-Learning
BLENDED

Αγγλικά Business με Καθηγητή & e-Learning

Πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
250 ώρες
Αγορά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μελέτη με το online Πρόγραμμα ΑΓΓΛΙΚΑ BUSINESS και ενισχυτική διδασκαλία σε ατομικό (ιδιαίτερο) μάθημα από έμπειρο Καθηγητή/Καθηγήτρια της Linguaphone, για αποτελεσματικότερη επικοινωνία στα Αγγλικά στον επαγγελματικό τομέα.

Περιλαμβάνεται ετήσια πρόσβαση στο Πρόγραμμα ΑΓΓΛΙΚΑ BUSINESS (με 250 ώρες μελέτης) αξίας 340 €!

Εάν είστε επαγγελματίας και γνωρίζετε ήδη Αγγλικά, αλλά χρειάζεστε περισσότερη εξάσκηση ώστε να μπορείτε να ανταποκρίνεστε με μεγαλύτερη άνεση και σιγουριά στις επαγγελματικές σας ανάγκες, ή θέλετε να αποκτήσετε εμπεριστατωμένες γνώσεις στην Αγγλική ορολογία που χρησιμοποιείται στον επαγγελματικό τομέα, το πρόγραμμα αυτό είναι το πιο κατάλληλο για εσάς.

Το πρόγραμμα ΑΓΓΛΙΚΑ BUSINESS βασίζεται στη βραβευμένη με το βρετανικό SPEAKING UNION PRIZE Μέθοδο της Linguaphone και θα σας εξασφαλίσει την αυτοπεποίθηση και την πρακτική εξάσκηση που χρειάζεστε για τις επαγγελματικές σας συναλλαγές με συνάδελφους, πελάτες, επαγγελματικούς συνεργάτες και γνωστούς που δεν μιλούν Ελληνικά.

Το πρόγραμμα ΑΓΓΛΙΚΑ BUSINESS απαιτεί καλή προηγούμενη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και έρχεται ως συνέχεια του προγράμματος ΑΓΓΛΙΚΑ Β1-Β2, επιτρέποντάς σας να μελετήσετε τη γλώσσα σε ανώτερο επίπεδο και βελτιώσετε τις δεξιότητες επικοινωνίας σας τόσο στο γραπτό όσο και τον προφορικό λόγο, κατακτώντας τους εκπαιδευτικούς στόχους που ορίζονται για το επίπεδο C1 (βλ. παρακάτω ‘Στόχοι επιπέδου’).

Ακολουθώντας το σύστημα της Linguaphone ΑΚΟΥΩ-ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ-ΜΙΛΩ και τις τεχνικές που θα μάθετε κατά τη μελέτη σας, θα μπορείτε να κατανοείτε και να χρησιμοποιείτε με άνεση και αυτοπεποίθηση τη γλώσσα και ορολογία του επαγγελματικού τομέα.

Παράλληλα, θα μπορείτε να προετοιμαστείτε για τις Εξετάσεις Business English Certificates (BEC) επιπέδου Vantage ή Higher, οι οποίες διενεργούνται από το Πανεπιστήμιο του Cambridge και είναι αναγνωρισμένες στην Ελλάδα από το Α.Σ.Ε.Π. στα αντίστοιχα επίπεδα (B2 και C1).

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΚΕΤΟΥ

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

On Line

ΩΡΕΣ

10

ΚΟΣΤΟΣ

590 €

Αγορά

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

On Line

ΩΡΕΣ

20

ΚΟΣΤΟΣ

850 €

Αγορά

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

On Line

ΩΡΕΣ

30

ΚΟΣΤΟΣ

1.100 €

Αγορά

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

On Line

ΩΡΕΣ

50

ΚΟΣΤΟΣ

1.620 €

Αγορά
Τι σας Προσφέρει το Πρόγραμμα

 • Ανάπτυξη εξειδικευμένου λεξιλογίου επαγγελματικής ορολογίας.
 • Ηχογραφημένα κείμενα και διάλογους από επαγγελματίες ομιλητές, που θα σας βοηθήσουν να εξελίξετε την προφορά σας.
 • Ικανότητα να χρησιμοποιείτε πολύπλοκες και απαιτητικές εκφράσεις και θα επικοινωνείτε με άνεση στη γλώσσα.
 • Σημαντική βελτίωση στην ομιλία, στο γραπτό λόγο, και στην κατανόηση.
 • Τεστ αξιολόγησης, για να μπορείτε να ελέγχετε και να επιβεβαιώνετε την πρόοδό σας.
 • Ατομικά (ιδιαίτερα) μαθήματα από έμπειρο Καθηγητή/Καθηγήτρια της Linguaphone.
 • Παρακολούθηση της προόδου σας από τη Διεύθυνση Σπουδών της Linguaphone.
 • Βεβαίωση Σπουδών που θα σας χορηγηθεί με την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα είστε σε θέση:

 • να παρουσιάζετε τις ιδέες και τα επιχειρήματά σας με σαφή τρόπο
 • να πείθετε τους συνομιλητές σας για την άποψή σας
 • να κατανοείτε και να απαντάτε σωστά σε όλα τα ερωτήματα που σας απευθύνουν
 • να είστε ευγενικοί και αποφασιστικοί στις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις
 • να διαθέτετε πολύπλευρη κατανόηση και χρήση της γλώσσας.

Το πρόγραμμα ΑΓΓΛΙΚΑ BUSINESS θα σας βοηθήσει επίσης:

 • να διαβάζετε και να καταλαβαίνετε άρθρα εμπορικών και επαγγελματικών εντύπων
 • να διαβάζετε και να απαντάτε σε επιστολές και αναφορές στα Αγγλικά
 • να διαβάζετε και να κατανοείτε κείμενα και συμβόλαια ή συμφωνητικά στα Αγγλικά
 • να συντάσσετε τα δικά σας έγγραφα και επιχειρηματικά σχέδια, καθώς επίσης και τις δικές σας αναφορές και επιστολές στα Αγγλικά.

Στόχοι Επιπέδου

Οι στόχοι που ορίζονται για τα επίπεδα B2 και C1, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο για τις Γλώσσες του Συμβουλίου της Ευρώπης είναι οι εξής:

 • Μπορείτε να κατανοείτε πολύπλοκες συζητήσεις εφόσον το θέμα είναι οικείο (B2) ή να κατανοείτε μια συζήτηση χωρίς συγκεκριμένη δομή και να παρακολουθείτε κινηματογραφικές ταινίες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια (C1).
 • Μπορείτε να διαβάζετε και να κατανοείτε ένα κείμενο πεζού λόγου (B2) ή να κατανοείτε λογοτεχνικά κείμενα, εξειδικευμένα άρθρα και να καταλαβαίνετε τη διαφορά στον τρόπο γραφής κειμένων (C1).
 • Μπορείτε να εκφράζετε και να υποστηρίζετε με άνεση τις απόψεις σας, να περιγράφετε με λεπτομερή τρόπο γεγονότα που έχουν σχέση με το αντικείμενο της εργασίας σας (B2) ή να εκφράζεστε αυθόρμητα, να χρησιμοποιείτε αβίαστα τη γλώσσα σε επαγγελματικές ή κοινωνικές συζητήσεις, να παρουσιάσετε με σαφή και περιεκτική περιγραφή ένα πολύπλοκο θέμα (C1).
 • Μπορείτε να γράφετε σαφή κείμενα με λεπτομέρειες, πάνω σε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, προσωπικές και επίσημες επιστολές (B2) ή να εκφράζεστε γράφοντας ένα πολύπλοκο κείμενο σωστά δομημένο, μια επιστολή, μια μελέτη (C1).

Προαπαιτούμενα

Για τη μελέτη του προγράμματος αυτού είναι απαραίτητη η προηγούμενη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας σε μέσο επίπεδο (Β1) τουλάχιστον.

Μπορείτε να διαπιστώσετε εάν το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι το πιο κατάλληλο για εσάς κάνοντας το τεστ αξιολόγησης που βρίσκεται εδώ.

Διάρθρωση Προγράμματος

Η διάρθρωση του Προγράμματος ΑΓΓΛΙΚΑ BUSINESS είναι η ακόλουθη:

 • Στην αρχή του προγράμματος, θα βρείτε την Εισαγωγή με οδηγίες για το πώς θα οργανώσετε καλύτερα τη μελέτη σας, ώστε να είναι το πρόγραμμα πιο αποτελεσματικό για εσάς. 
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 12 Μελέτες Περιπτώσεων (Case Studies) που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών δραστηριοτήτων και εφαρμογών.
 • Η γλώσσα που θα παρουσιάζεται είναι η γλώσσα του διεθνούς επαγγελματικού χώρου, ενώ οι περιπτώσεις που πραγματεύεται το πρόγραμμα αφορούν σε πραγματικές επαγγελματικές καταστάσεις.
 • Οι ηχογραφήσεις που συνοδεύουν το πρόγραμμα περιλαμβάνουν τους διάλογους, τα σχόλια ή τις αναφορές, καθώς επίσης και τις ασκήσεις πρακτικής εξάσκησης και το κεφάλαιο επανάληψης και αυτοελέγχου της αντίστοιχης περίπτωσης.
 • Οι ηχογραφήσεις είναι μονόγλωσσες (στα Αγγλικά) από ομιλητές που είτε μιλούν τη μητρική τους γλώσσα είτε όχι, για να μπορέσετε να εξοικειωθείτε με διαφορετικούς τρόπους προφοράς.
 • Με την ολοκλήρωση των 6 πρώτων περιπτώσεων, υπάρχει επαναληπτικό τεστ αυτοαξιολόγησης, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αφομοιώσει τη νέα γλώσσα και για να διαπιστώσετε ποια σημεία θα χρειαστεί να μελετήσετε ξανά.
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ένα τελικό Τεστ Προόδου (με την ολοκλήρωση και των 12 περιπτώσεων), προκειμένου να είστε σίγουροι ότι έχετε επιτύχει τους εκπαιδευτικούς στόχους του προγράμματος.

10, 20, 30 ή 50 ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας με έμπειρο Καθηγητή/Καθηγήτρια της Linguaphone.

 • Μπορείτε να επιλέξετε εσείς την ημέρα και ώρα που θα πραγματοποιήσετε κάθε μάθημα, καθώς και τη συχνότητα των μαθημάτων, ώστε να συμβαδίζει με την μελέτη της Μεθόδου και να ανταποκρίνεται στο δικό σας εβδομαδιαίο πρόγραμμα.
 • Τα μαθήματα διενεργούνται on line, μέσα από την πλατφόρμα, με την ενσωματωμένη υπηρεσία Zoom. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματά σας δια ζώσης, στο σπίτι ή όπου αλλού επιλέξετε –εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν– μετά από συνεννόηση με τη Διεύθυνση Σπουδών (studies@linguaphone.gr).
 • Υπάρχει δυνατότητα αναβολής ή ακύρωσης του προγραμματισμένου μαθήματος 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης.

 

Η σπονδυλωτή δομή που ακολουθούν οι Μελέτες Περιπτώσεων σας επιτρέπει:

 • Να επιλέξετε το σημείο έναρξης, ξεκινώντας τη μελέτη σας με οποιαδήποτε περίπτωση θέλετε. Θα βρείτε την περίληψη κάθε μίας από τις δώδεκα περιπτώσεις στην Εισαγωγή του προγράμματος.
 • Να επιλέξετε την πορεία που θα ακολουθήσετε στη μελέτη σας μέσα από την ύλη του προγράμματος, σύμφωνα με τις προσωπικές σας επαγγελματικές και γλωσσικές ανάγκες.
 • Να οργανώσετε τη μελέτη σας σύμφωνα το χρόνο που σας ταιριάζει καλύτερα.
 • Να επαναλάβετε γρήγορα τα σημεία άμεσης προτεραιότητας για να καλύψετε τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Μελετώντας με το πρόγραμμα αυτό, μέσα σε 2 εβδομάδες θα εντυπωσιαστείτε πραγματικά με την πρόοδό σας!

Αν και η μέθοδος έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρωθεί σε 12-16 εβδομάδες, με τη Linguaphone επιλέγετε εσείς πόσο, πού και πότε θα μελετήσετε!

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Η Linguaphone συνεργάζεται με Πτυχιούχους Καθηγητές/Καθηγήτριες που διαθέτουν πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της γλώσσας, καθώς και Καθηγητές/Καθηγήτριες που διδάσκουν τη μητρική τους γλώσσα (native speakers).

Όλοι οι Καθηγητές/Καθηγήτριές μας ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα κατάρτισης στις εκπαιδευτικές μεθόδους και τα προγράμματα της εταιρίας μας.

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η Linguaphone διενεργεί αντίστοιχα μαθήματα ξένων γλωσσών (ατομικά και ομαδικά, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά)  σε πολλούς δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς και εταιρίες, που μας εμπιστεύονται για την εκπαίδευση του Προσωπικού τους.

Τα μαθήματα διενεργούνται είτε διαδικτυακά, είτε δια ζώσης σε όποιο χώρο επιθυμείτε, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των Καθηγητών/Καθηγητριών μας.

Δυνατότητες Πιστοποίησης

Ολοκληρώνοντας τη μελέτη του προγράμματος, θα είστε σε θέση να συμμετάσχετε στις Εξετάσεις Business English Certificates (BEC) επιπέδου Vantage και Higher, οι οποίες διενεργούνται από το Πανεπιστήμιο του Cambridge και είναι αναγνωρισμένες στην Ελλάδα από το Α.Σ.Ε.Π. στα αντίστοιχα επίπεδα (B2 και C1).

Η Linguaphone συνεργάζεται με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, επίσημο φορέα για τις εξετάσεις Cambridge, Michigan, Hellenic-American University και ETS στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εξετάσεις Business English Certificates (BEC) θα βρείτε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά A1-A2 e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
220 ώρες
290 €
Αγορά
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά B1-B2 e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
220 ώρες
290 €
Αγορά
BLENDED
Αγγλικά A1-A2 με Καθηγητή & e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
220 ώρες
Από
520 €
Προβολή
BLENDED
Αγγλικά B1-B2 με Καθηγητή & e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
220 ώρες
Από
520 €
Προβολή
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά Business e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
250 ώρες
340 €
Αγορά
BLENDED
Αγγλικά Business με Καθηγητή & e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
250 ώρες
Από
590 €
Προβολή
OFFLINE
Αγγλικά A1-A2 Βιβλία & Audio CD/USB
290 €
Αγορά
OFFLINE
Αγγλικά B1-B2 Βιβλία & Audio CD/USB
290 €
Αγορά
OFFLINE
Αγγλικά Business Βιβλία & Audio CD/USB
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά A1-A2 & B1-B2 e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
440 ώρες
390 €
580,00 €
Αγορά
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά B1-B2 & Business e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
470 ώρες
440 €
630,00 €
Αγορά
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά B2 Exam Preparation e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
220 ώρες
240 €
Αγορά
BLENDED
Αγγλικά B2 Exam Preparation με Καθηγητή & e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
220 ώρες
Από
490 €
Προβολή
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά B1-B2 & B2 Exam Preparation e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
440 ώρες
390 €
530,00 €
Αγορά
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
iTalk Greek (Foundation) e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
80 ημέρες
99 €
Αγορά