Αγγλικά Α1-Α2 & Β1-Β2 & Business e-Learning
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ

Αγγλικά Α1-Α2 & Β1-Β2 & Business e-Learning

Πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
800 ώρες
590 €
920,00 €
Αγορά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ετήσια πρόσβαση για όλη την οικογένεια στα εκπαιδευτικά προγράμματα ΑΓΓΛΙΚΑ Α1-Α2 & ΑΓΓΛΙΚΑ B1-B2 & ΑΓΓΛΙΚΑ BUSINESS με 800 ώρες μελέτης, για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στην Αγγλική Γλώσσα, να βελτιώσετε τις γνώσεις σας σε προχωρημένο επίπεδο και να μπορείτε να επικοινωνείτε αποτελεσματικά στα Αγγλικά στον επαγγελματικό τομέα.

Εάν ο στόχος σας είναι να αποκτήσετε καλή επικοινωνία στα Αγγλικά και να αναπτύξετε περαιτέρω τις γνώσεις σας, ή να μπορείτε να ανταποκρίνεστε με μεγαλύτερη άνεση και σιγουριά στις επαγγελματικές σας ανάγκες και να αποκτήσετε εμπεριστατωμένες γνώσεις στην Αγγλική ορολογία που χρησιμοποιείται στον επαγγελματικό τομέα, ή να αποκτήσετε κάποιο αναγνωρισμένο πιστοποιητικό, το συνδυαστικό πρόγραμμα αυτό είναι το πιο κατάλληλο για εσάς.

Ξεκινώντας χωρίς καμία προηγούμενη γνώση της γλώσσας, μπορείτε σε μερικούς μήνες να πετύχετε τους εκπαιδευτικούς στόχους που ορίζονται για το επίπεδο Β2 (βλ. παρακάτω ‘Στόχοι επιπέδου’). Από το πρώτο κιόλας μάθημα, θα παρατηρήσετε και εσείς τη γρήγορη πρόοδό σας, ενώ σε 6 μήνες, έχοντας ολοκληρώσει όλα τα επιμέρους μαθήματα, θα είστε σε θέση να μιλάτε, να καταλαβαίνετε, να διαβάζετε και να γράφετε Αγγλικά με άνεση και αυτοπεποίθηση!

Ολοκληρώνοντας τη μελέτη του προγράμματος ΑΓΓΛΙΚΑ A1-A2, θα συνεχίσετε τη μελέτη σας με το πρόγραμμα ΑΓΓΛΙΚΑ Β1-Β2, προκειμένου να μελετήσετε συστηματικά τη γλώσσα και να επικοινωνείτε με πολύ μεγάλη άνεση στο γραπτό και τον προφορικό λόγο, κατακτώντας τους εκπαιδευτικούς στόχους που ορίζονται για το επίπεδο B2 (βλ. παρακάτω ‘Στόχοι επιπέδου’).

Το πρόγραμμα ΑΓΓΛΙΚΑ BUSINESS βασίζεται στη βραβευμένη με το βρετανικό SPEAKING UNION PRIZE Μέθοδο της Linguaphone και θα σας εξασφαλίσει την αυτοπεποίθηση και την πρακτική εξάσκηση που χρειάζεστε για τις επαγγελματικές σας συναλλαγές με συνάδελφους, πελάτες, επαγγελματικούς συνεργάτες και γνωστούς που δεν μιλούν Ελληνικά.

Το πρόγραμμα ΑΓΓΛΙΚΑ BUSINESS απαιτεί καλή προηγούμενη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και έρχεται ως συνέχεια του προγράμματος ΑΓΓΛΙΚΑ Β1-Β2, επιτρέποντάς σας να μελετήσετε τη γλώσσα σε ανώτερο επίπεδο και βελτιώσετε τις δεξιότητες επικοινωνίας σας τόσο στο γραπτό όσο και τον προφορικό λόγο, κατακτώντας τους εκπαιδευτικούς στόχους που ορίζονται για το επίπεδο C1 (βλ. παρακάτω ‘Στόχοι επιπέδου’).

Ακολουθώντας το σύστημα της Linguaphone ΑΚΟΥΩ-ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ-ΜΙΛΩ και τις τεχνικές που θα μάθετε κατά τη μελέτη σας, θα μπορείτε να κατανοείτε και να χρησιμοποιείτε με άνεση και αυτοπεποίθηση τη γλώσσα και ορολογία του επαγγελματικού τομέα.

Παράλληλα, θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε επίσημες Εξετάσεις σε επίπεδο B2 για την απόκτηση αναγνωρισμένου Πιστοποιητικού ή/και στις Εξετάσεις Business English Certificates (BEC) επιπέδου Vantage ή Higher, οι οποίες διενεργούνται από το Πανεπιστήμιο του Cambridge και είναι αναγνωρισμένες στην Ελλάδα από το Α.Σ.Ε.Π. στα αντίστοιχα επίπεδα (B2 και C1).

Τι σας Προσφέρει το Πρόγραμμα

 • Ανάπτυξη και αναβάθμιση λεξιλογίου με περισσότερες από 3.000 λέξεις, καθώς και εξειδικευμένου λεξιλογίου επαγγελματικής ορολογίας.
 • Ηχογραφημένα κείμενα και διάλογους από επαγγελματίες ομιλητές, που θα σας βοηθήσουν να εξελίξετε την προφορά σας.
 • Ικανότητα να χρησιμοποιείτε πολύπλοκες και απαιτητικές εκφράσεις και θα επικοινωνείτε με άνεση στη γλώσσα.
 • Σημαντική βελτίωση στην ομιλία, στο γραπτό λόγο, και στην κατανόηση.
 • Περιοδικά τεστ αυτοαξιολόγησης, για να μπορείτε να ελέγχετε και να επιβεβαιώνετε την πρόοδό σας.
 • Βεβαίωση Σπουδών που θα σας χορηγηθεί με την ολοκλήρωση του συνδυαστικού προγράμματος.

Με την ολοκλήρωση του συνδυαστικού προγράμματος, θα είστε σε θέση:

 • να παρουσιάζετε τις ιδέες και τα επιχειρήματά σας με σαφή τρόπο
 • να πείθετε τους συνομιλητές σας για την άποψή σας
 • να κατανοείτε και να απαντάτε σωστά σε όλα τα ερωτήματα που σας απευθύνουν
 • να είστε ευγενικοί και αποφασιστικοί στις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις
 • να διαθέτετε πολύπλευρη κατανόηση και χρήση της γλώσσας.

Το πρόγραμμα ΑΓΓΛΙΚΑ BUSINESS θα σας βοηθήσει επίσης:

 • να διαβάζετε και να καταλαβαίνετε άρθρα εμπορικών και επαγγελματικών εντύπων
 • να διαβάζετε και να απαντάτε σε επιστολές και αναφορές στα Αγγλικά
 • να διαβάζετε και να κατανοείτε κείμενα και συμβόλαια ή συμφωνητικά στα Αγγλικά
 • να συντάσσετε τα δικά σας έγγραφα και επιχειρηματικά σχέδια, καθώς επίσης και τις δικές σας αναφορές και επιστολές στα Αγγλικά.

Στόχοι Επιπέδου

Οι στόχοι που ορίζονται για τα επίπεδα B2 και C1, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο για τις Γλώσσες του Συμβουλίου της Ευρώπης είναι οι εξής:

 • Μπορείτε να κατανοείτε πολύπλοκες συζητήσεις εφόσον το θέμα είναι οικείο (B2) ή να κατανοείτε μια συζήτηση χωρίς συγκεκριμένη δομή και να παρακολουθείτε κινηματογραφικές ταινίες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια (C1).
 • Μπορείτε να διαβάζετε και να κατανοείτε ένα κείμενο πεζού λόγου (B2) ή να κατανοείτε λογοτεχνικά κείμενα, εξειδικευμένα άρθρα και να καταλαβαίνετε τη διαφορά στον τρόπο γραφής κειμένων (C1).
 • Μπορείτε να εκφράζετε και να υποστηρίζετε με άνεση τις απόψεις σας, να περιγράφετε με λεπτομερή τρόπο γεγονότα που έχουν σχέση με το αντικείμενο της εργασίας σας (B2) ή να εκφράζεστε αυθόρμητα, να χρησιμοποιείτε αβίαστα τη γλώσσα σε επαγγελματικές ή κοινωνικές συζητήσεις, να παρουσιάσετε με σαφή και περιεκτική περιγραφή ένα πολύπλοκο θέμα (C1).
 • Μπορείτε να γράφετε σαφή κείμενα με λεπτομέρειες, πάνω σε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, προσωπικές και επίσημες επιστολές (B2) ή να εκφράζεστε γράφοντας ένα πολύπλοκο κείμενο σωστά δομημένο, μια επιστολή, μια μελέτη (C1).

Προαπαιτούμενα

Για τη μελέτη του προγράμματος αυτού δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζετε καθόλου Αγγλικά, αφού θα ξεκινήσετε τη μελέτη σας από την αρχή.

Εάν, ωστόσο, έχετε προηγούμενες γνώσεις στα Αγγλικά, μπορείτε να μελετήσετε με ταχύ ρυθμό τα πρώτα 10 ή 15 μαθήματα του Προγράμματος ΑΓΓΛΙΚΑ Α1-Α2 και να επικεντρωθείτε περισσότερο στη μελέτη των επόμενων μαθημάτων που είναι πιο απαιτητικά.

Μπορείτε να διαπιστώσετε εάν το συγκεκριμένο συνδυασμένο πρόγραμμα είναι το πιο κατάλληλο για εσάς, ή εάν οι γνώσεις σας επαρκούν για να ξεκινήσετε τη μελέτη από το πρόγραμμα ΑΓΓΛΙΚΑ B1-B2 ή ακόμα και από το πρόγραμμα ΑΓΓΛΙΚΑ BUSINESS, κάνοντας το τεστ αξιολόγησης που βρίσκεται εδώ.

Διάρθρωση Προγράμματος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΓΛΙΚΑ A1-A2

 • Στην αρχή του προγράμματος, θα βρείτε τον Οδηγό Μελέτης με οδηγίες για το πώς θα οργανώσετε καλύτερα τη μελέτη σας, ώστε να είναι το πρόγραμμα πιο αποτελεσματικό για εσάς. Υπάρχει, επίσης η Εισαγωγή που συστήνει τους βασικούς συντελεστές της σειράς, καθώς και ένα κεφάλαιο με τους Ήχους της Αγγλικής Γλώσσας.
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 30 επιμέρους μαθήματα χωρισμένα σε τρία μέρη το καθένα. Το 1ο Μέρος περιγράφει το γενικό θέμα και το περιβάλλον στο οποίο εξελίσσεται το μάθημα. Το 2ο Μέρος περιλαμβάνει μια σειρά διαλόγων με τους κύριους συντελεστές του προγράμματος, ενώ στο 3ο Μέρος παρουσιάζονται μικρότεροι διάλογοι για πρακτική εξάσκηση.
 • Κάθε μάθημα συνοδεύεται από λεπτομερείς Επεξηγήσεις και οδηγίες που αναλύουν βήμα-βήμα το περιεχόμενο του μαθήματος, Γραμματικές Παρατηρήσεις, καθώς και ασκήσεις για Πρακτική Εξάσκηση που θα κάνουν τη μελέτη σας πιο ευχάριστη. Η γλώσσα που χρησιμοποιείται στις Επεξηγηματικές Παρατηρήσεις είναι η Ελληνική.
 • Στο τέλος κάθε μαθήματος υπάρχουν Γραπτές Ασκήσεις για τον έλεγχο της προόδου σας και Προφορικές Ασκήσεις με πρόσθετο υλικό για να βελτιώσετε την ομιλία και την προφορά σας.
 • Τα κείμενα και οι διάλογοι των μαθημάτων, καθώς και οι Προφορικές Ασκήσεις και οι ασκήσεις Πρακτικής Εξάσκησης έχουν ηχογραφηθεί από επαγγελματίες Βρετανούς ομιλητές, ώστε να αποκτήσετε την αυθεντική βρετανική προφορά.
 • Κάθε πέντε μαθήματα, υπάρχουν επαναληπτικά τεστ αξιολόγησης, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αφομοιώσει τη νέα γλώσσα και για να διαπιστώσετε ποια σημεία θα χρειαστεί να μελετήσετε ξανά.
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης δύο Τεστ Προόδου (μετά το 15ο και μετά το 30ο μάθημα), προκειμένου να είστε σίγουροι ότι έχετε επιτύχει τους εκπαιδευτικούς στόχους του προγράμματος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΓΛΙΚΑ B1-B2

 • Στην αρχή του προγράμματος, θα βρείτε τον Οδηγό Μελέτης με οδηγίες για το πώς θα οργανώσετε καλύτερα τη μελέτη και του συγκεκριμένου προγράμματος, ώστε να είναι πιο αποτελεσματικό για εσάς. 
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 21 επιμέρους μαθήματα τα οποία εστιάζουν σε ένα ευρύτερο θέμα και περιλαμβάνουν τρία κείμενα το καθένα. Το 1ο Κείμενο είναι μονόλογος, ενώ το 2ο και το 3ο Κείμενο είναι διάλογοι. 
 • Κάθε μάθημα περιλαμβάνει ακόμα Σημειώσεις με γραμματικές παρατηρήσεις, αποσπάσματα των διαλόγων του προγράμματος για περαιτέρω Πρακτική Εξάσκηση, καθώς και Προφορικές Ασκήσεις για να βελτιώσετε την ομιλία και την προφορά σας και Γραπτές Ασκήσεις για τον έλεγχο της προόδου σας.
 • Κάθε μάθημα συνοδεύεται επίσης από το σχετικό Λεξιλόγιο (με επεξηγήσεις στα Ελληνικά) και Ασκήσεις Περαιτέρω Πρακτικής Εξάσκησης για καλύτερη αφομοίωση της γλώσσας και πρακτική εξάσκηση σε ασκήσεις που προσομοιάζουν σε εκείνες των εξετάσεων γλωσσομάθειας του συγκεκριμένου επιπέδου.
 • Τα κείμενα και οι διάλογοι των μαθημάτων, καθώς και οι Προφορικές Ασκήσεις και τα αποσπάσματα διαλόγων Πρακτικής Εξάσκησης έχουν ηχογραφηθεί από επαγγελματίες Βρετανούς ομιλητές, ώστε να βελτιώσετε την προφορά σας ακούγοντας την αυθεντική βρετανική προφορά.
 • Με την ολοκλήρωση των 10 πρώτων μαθημάτων, υπάρχει επαναληπτικό τεστ αυτοαξιολόγησης, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αφομοιώσει τη νέα γλώσσα και για να διαπιστώσετε ποια σημεία θα χρειαστεί να μελετήσετε ξανά.
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ένα τελικό Τεστ Προόδου (μετά το 21ο μάθημα), προκειμένου να είστε σίγουροι ότι έχετε επιτύχει τους εκπαιδευτικούς στόχους του προγράμματος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΓΛΙΚΑ BUSINESS

 • Στην αρχή του προγράμματος, θα βρείτε την Εισαγωγή με οδηγίες για το πώς θα οργανώσετε καλύτερα τη μελέτη και του συγκεκριμένου προγράμματος, ώστε να είναι πιο αποτελεσματικό για εσάς. 
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 12 Μελέτες Περιπτώσεων (Case Studies) που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών δραστηριοτήτων και εφαρμογών.
 • Η γλώσσα που θα παρουσιάζεται είναι η γλώσσα του διεθνούς επαγγελματικού χώρου, ενώ οι περιπτώσεις που πραγματεύεται το πρόγραμμα αφορούν σε πραγματικές επαγγελματικές καταστάσεις.
 • Οι ηχογραφήσεις που συνοδεύουν το πρόγραμμα περιλαμβάνουν τους διάλογους, τα σχόλια ή τις αναφορές, καθώς επίσης και τις ασκήσεις πρακτικής εξάσκησης και το κεφάλαιο επανάληψης και αυτοελέγχου της αντίστοιχης περίπτωσης.
 • Οι ηχογραφήσεις είναι μονόγλωσσες (στα Αγγλικά) από ομιλητές που είτε μιλούν τη μητρική τους γλώσσα είτε όχι, για να μπορέσετε να εξοικειωθείτε με διαφορετικούς τρόπους προφοράς.
 • Με την ολοκλήρωση των 6 πρώτων περιπτώσεων, υπάρχει επαναληπτικό τεστ αυτοαξιολόγησης, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αφομοιώσει τη νέα γλώσσα και για να διαπιστώσετε ποια σημεία θα χρειαστεί να μελετήσετε ξανά.
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ένα τελικό Τεστ Προόδου (με την ολοκλήρωση και των 12 περιπτώσεων), προκειμένου να είστε σίγουροι ότι έχετε επιτύχει τους εκπαιδευτικούς στόχους του προγράμματος.

Η σπονδυλωτή δομή που ακολουθούν οι Μελέτες Περιπτώσεων σας επιτρέπει:

 • Να επιλέξετε το σημείο έναρξης, ξεκινώντας τη μελέτη σας με οποιαδήποτε περίπτωση θέλετε. Θα βρείτε την περίληψη κάθε μίας από τις δώδεκα περιπτώσεις στην Εισαγωγή του προγράμματος.
 • Να επιλέξετε την πορεία που θα ακολουθήσετε στη μελέτη σας μέσα από την ύλη του προγράμματος, σύμφωνα με τις προσωπικές σας επαγγελματικές και γλωσσικές ανάγκες.
 • Να οργανώσετε τη μελέτη σας σύμφωνα το χρόνο που σας ταιριάζει καλύτερα.
 • Να επαναλάβετε γρήγορα τα σημεία άμεσης προτεραιότητας για να καλύψετε τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Δυνατότητες Πιστοποίησης

Ολοκληρώνοντας τη μελέτη των τριών προγραμμάτων, θα είστε σε θέση να συμμετάσχετε σε επίσημες Εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας για την απόκτηση αναγνωρισμένου Πιστοποιητικού Αγγλικής Γλώσσας επιπέδου B2 ή C1 (προτείνουμε τις εξετάσεις TOEIC® Listening and Reading που διενεργούνται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση αρκετές φορές το χρόνο, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και είναι αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ στα επίπεδα B1, B2 και C1) ή στις Εξετάσεις Business English Certificates (BEC) επιπέδου Vantage και Higher (οι οποίες διενεργούνται από το Πανεπιστήμιο του Cambridge και είναι αναγνωρισμένες στην Ελλάδα από το Α.Σ.Ε.Π. στα αντίστοιχα επίπεδα B2 και C1).

Η Linguaphone συνεργάζεται με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, επίσημο φορέα για τις εξετάσεις Michigan, Hellenic-American University, Cambridge και ETS στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εξετάσεις TOEIC® Listening and Reading θα βρείτε εδώ, ενώ για τις εξετάσεις Business English Certificates (BEC) θα βρείτε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά A1-A2 e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
220 ώρες
290 €
Αγορά
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά B1-B2 e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
220 ώρες
290 €
Αγορά
BLENDED
Αγγλικά A1-A2 με Καθηγητή & e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
220 ώρες
Από
520 €
Προβολή
BLENDED
Αγγλικά B1-B2 με Καθηγητή & e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
220 ώρες
Από
520 €
Προβολή
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά Business e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
250 ώρες
340 €
Αγορά
BLENDED
Αγγλικά Business με Καθηγητή & e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
250 ώρες
Από
590 €
Προβολή
OFFLINE
Αγγλικά A1-A2 Βιβλία & Audio CD/USB
290 €
Αγορά
OFFLINE
Αγγλικά B1-B2 Βιβλία & Audio CD/USB
290 €
Αγορά
OFFLINE
Αγγλικά Business Βιβλία & Audio CD/USB
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά A1-A2 & B1-B2 e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
440 ώρες
390 €
580,00 €
Αγορά
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά B1-B2 & Business e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
470 ώρες
440 €
630,00 €
Αγορά
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά B2 Exam Preparation e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
220 ώρες
240 €
Αγορά
BLENDED
Αγγλικά B2 Exam Preparation με Καθηγητή & e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
220 ώρες
Από
490 €
Προβολή
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά B1-B2 & B2 Exam Preparation e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
440 ώρες
390 €
530,00 €
Αγορά
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
iTalk Greek (Foundation) e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
80 ημέρες
99 €
Αγορά
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά Α1-Α2 & Β1-Β2 & Business e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
800 ώρες
590 €
920,00 €
Αγορά