Αγγλικά A1-A2 & B1-B2 e-Learning
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ

Αγγλικά A1-A2 & B1-B2 e-Learning

Πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
440 ώρες
390 €
580,00 €
Αγορά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ετήσια πρόσβαση στα δύο εκπαιδευτικά προγράμματα ΑΓΓΛΙΚΑ A1-A2 & ΑΓΓΛΙΚΑ B1-B2 με 440 ώρες μελέτης, για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στην Αγγλική Γλώσσα και να αναπτύξετε τις γνώσεις σας σε προχωρημένο επίπεδο (B2).

Εάν ο στόχος σας είναι να αποκτήσετε καλή επικοινωνία στα Αγγλικά και να αναπτύξετε περαιτέρω τις γνώσεις σας ή να αποκτήσετε κάποιο αναγνωρισμένο πιστοποιητικό, αυτό είναι το πιο κατάλληλο συνδυαστικό πρόγραμμα για εσάς.

Ξεκινώντας χωρίς καμία προηγούμενη γνώση της γλώσσας, μπορείτε σε μερικούς μήνες να πετύχετε τους εκπαιδευτικούς στόχους που ορίζονται για το επίπεδο Β2 (βλ. παρακάτω ‘Στόχοι επιπέδου’). Από το πρώτο κιόλας μάθημα, θα παρατηρήσετε και εσείς τη γρήγορη πρόοδό σας, ενώ σε 6 μήνες, έχοντας ολοκληρώσει όλα τα επιμέρους μαθήματα, θα είστε σε θέση να μιλάτε, να καταλαβαίνετε, να διαβάζετε και να γράφετε Αγγλικά με άνεση και αυτοπεποίθηση!

Ολοκληρώνοντας τη μελέτη του προγράμματος ΑΓΓΛΙΚΑ A1-A2, θα συνεχίσετε τη μελέτη σας με το πρόγραμμα ΑΓΓΛΙΚΑ Β1-Β2, προκειμένου να μελετήσετε συστηματικά τη γλώσσα και να επικοινωνείτε με πολύ μεγάλη άνεση στο γραπτό και τον προφορικό λόγο, κατακτώντας τους εκπαιδευτικούς στόχους που ορίζονται για το επίπεδο B2 (βλ. παρακάτω ‘Στόχοι επιπέδου’).

Ακολουθώντας το σύστημα της Linguaphone ΑΚΟΥΩ-ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ-ΜΙΛΩ, και με μια σειρά από γλωσσικές τεχνικές που θα μάθετε κατά τη μελέτη σας, θα αναπτύξετε την ικανότητα να χρησιμοποιείτε πολύπλοκες φράσεις και εκφράσεις με άνεση και αυτοπεποίθηση.

Παράλληλα, θα μπορείτε να προετοιμαστείτε κατάλληλα ώστε να λάβετε μέρος σε επίσημες Εξετάσεις σε επίπεδο B2 για την απόκτηση αναγνωρισμένου Πιστοποιητικού.

Τι σας Προσφέρει το Πρόγραμμα

 • Ανάπτυξη και αναβάθμιση λεξιλογίου με περισσότερες από 3.000 λέξεις.
 • Ηχογραφημένα κείμενα και διάλογους από Βρετανούς επαγγελματίες ομιλητές, που θα σας βοηθήσουν να εξελίξετε την προφορά σας.
 • Διάρθρωση σε αυτόνομες θεματικές ενότητες που έχουν επίκεντρο τις κοινωνικές και ταξιδιωτικές δραστηριότητες.
 • Ικανότητα κατανόησης και χρήσης πολύπλοκων και απαιτητικών εκφράσεων, για άνεση στην επικοινωνία στη γλώσσα, καθώς και σημαντική βελτίωση στην ομιλία, στο γραπτό λόγο, και στην κατανόηση.
 • Περιοδικά τεστ αυτοαξιολόγησης, για να μπορείτε να ελέγχετε και να επιβεβαιώνετε την πρόοδό σας.
 • Βεβαίωση Σπουδών που θα σας χορηγηθεί με την ολοκλήρωση του συνδυαστικού προγράμματος.

Στόχοι Επιπέδου

Οι στόχοι που ορίζονται για το επίπεδο B2, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο για τις Γλώσσες του Συμβουλίου της Ευρώπης είναι οι εξής:

 • Μπορείτε να κατανοείτε πολύπλοκες συζητήσεις εφόσον το θέμα είναι οικείο.
 • Μπορείτε να διαβάζετε και να κατανοείτε ένα κείμενο πεζού λόγου.
 • Μπορείτε να εκφράζετε και να υποστηρίζετε με άνεση τις απόψεις σας, να περιγράφετε με λεπτομερή τρόπο γεγονότα που έχουν σχέση με το αντικείμενο της εργασίας σας.
 • Μπορείτε να γράφετε σαφή κείμενα με λεπτομέρειες, πάνω σε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, προσωπικές και επίσημες επιστολές.

Προαπαιτούμενα

Για τη μελέτη του προγράμματος αυτού δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζετε καθόλου Αγγλικά, αφού θα ξεκινήσετε τη μελέτη σας από την αρχή.

Εάν, ωστόσο, έχετε προηγούμενες γνώσεις στα Αγγλικά, μπορείτε να μελετήσετε με ταχύ ρυθμό τα πρώτα 10 ή 15 μαθήματα του Προγράμματος ΑΓΓΛΙΚΑ Α1-Α2 και να επικεντρωθείτε περισσότερο στη μελέτη των επόμενων μαθημάτων που είναι πιο απαιτητικά.

Μπορείτε να διαπιστώσετε εάν το συγκεκριμένο συνδυασμένο πρόγραμμα είναι το πιο κατάλληλο για εσάς, ή εάν οι γνώσεις σας επαρκούν για τη μελέτη μόνο του προγράμματος ΑΓΓΛΙΚΑ B1-B2 ή ακόμα και του προγράμματος ΑΓΓΛΙΚΑ BUSINESS, κάνοντας το τεστ αξιολόγησης που βρίσκεται εδώ.

Διάρθρωση Προγράμματος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΓΛΙΚΑ A1-A2

 • Στην αρχή του προγράμματος, θα βρείτε τον Οδηγό Μελέτης με οδηγίες για το πώς θα οργανώσετε καλύτερα τη μελέτη σας, ώστε να είναι το πρόγραμμα πιο αποτελεσματικό για εσάς. Υπάρχει, επίσης η Εισαγωγή που συστήνει τους βασικούς συντελεστές της σειράς, καθώς και ένα κεφάλαιο με τους Ήχους της Αγγλικής Γλώσσας.
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 30 επιμέρους μαθήματα χωρισμένα σε τρία μέρη το καθένα. Το 1ο Μέρος περιγράφει το γενικό θέμα και το περιβάλλον στο οποίο εξελίσσεται το μάθημα. Το 2ο Μέρος περιλαμβάνει μια σειρά διαλόγων με τους κύριους συντελεστές του προγράμματος, ενώ στο 3ο Μέρος παρουσιάζονται μικρότεροι διάλογοι για πρακτική εξάσκηση.
 • Κάθε μάθημα συνοδεύεται από λεπτομερείς Επεξηγήσεις και οδηγίες που αναλύουν βήμα-βήμα το περιεχόμενο του μαθήματος, Γραμματικές Παρατηρήσεις, καθώς και ασκήσεις για Πρακτική Εξάσκηση που θα κάνουν τη μελέτη σας πιο ευχάριστη. Η γλώσσα που χρησιμοποιείται στις Επεξηγηματικές Παρατηρήσεις είναι η Ελληνική.
 • Στο τέλος κάθε μαθήματος υπάρχουν Γραπτές Ασκήσεις για τον έλεγχο της προόδου σας και Προφορικές Ασκήσεις με πρόσθετο υλικό για να βελτιώσετε την ομιλία και την προφορά σας.
 • Τα κείμενα και οι διάλογοι των μαθημάτων, καθώς και οι Προφορικές Ασκήσεις και οι ασκήσεις Πρακτικής Εξάσκησης έχουν ηχογραφηθεί από επαγγελματίες Βρετανούς ομιλητές, ώστε να αποκτήσετε την αυθεντική βρετανική προφορά.
 • Κάθε πέντε μαθήματα, υπάρχουν επαναληπτικά τεστ αξιολόγησης, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αφομοιώσει τη νέα γλώσσα και για να διαπιστώσετε ποια σημεία θα χρειαστεί να μελετήσετε ξανά.
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης δύο Τεστ Προόδου (μετά το 15ο και μετά το 30ο μάθημα), προκειμένου να είστε σίγουροι ότι έχετε επιτύχει τους εκπαιδευτικούς στόχους του προγράμματος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΓΛΙΚΑ B1-B2

 • Στην αρχή του προγράμματος, θα βρείτε τον Οδηγό Μελέτης με οδηγίες για το πώς θα οργανώσετε καλύτερα τη μελέτη και του συγκεκριμένου προγράμματος, ώστε να είναι πιο αποτελεσματικό για εσάς. 
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 21 επιμέρους μαθήματα τα οποία εστιάζουν σε ένα ευρύτερο θέμα και περιλαμβάνουν τρία κείμενα το καθένα. Το 1ο Κείμενο είναι μονόλογος, ενώ το 2ο και το 3ο Κείμενο είναι διάλογοι. 
 • Κάθε μάθημα περιλαμβάνει ακόμα Σημειώσεις με γραμματικές παρατηρήσεις, αποσπάσματα των διαλόγων του προγράμματος για περαιτέρω Πρακτική Εξάσκηση, καθώς και Προφορικές Ασκήσεις για να βελτιώσετε την ομιλία και την προφορά σας και Γραπτές Ασκήσεις για τον έλεγχο της προόδου σας.
 • Κάθε μάθημα συνοδεύεται επίσης από το σχετικό Λεξιλόγιο (με επεξηγήσεις στα Ελληνικά) και Ασκήσεις Περαιτέρω Πρακτικής Εξάσκησης για καλύτερη αφομοίωση της γλώσσας και πρακτική εξάσκηση σε ασκήσεις που προσομοιάζουν σε εκείνες των εξετάσεων γλωσσομάθειας του συγκεκριμένου επιπέδου.
 • Τα κείμενα και οι διάλογοι των μαθημάτων, καθώς και οι Προφορικές Ασκήσεις και τα αποσπάσματα διαλόγων Πρακτικής Εξάσκησης έχουν ηχογραφηθεί από επαγγελματίες Βρετανούς ομιλητές, ώστε να βελτιώσετε την προφορά σας ακούγοντας την αυθεντική βρετανική προφορά.
 • Με την ολοκλήρωση των 10 πρώτων μαθημάτων, υπάρχει επαναληπτικό τεστ αυτοαξιολόγησης, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αφομοιώσει τη νέα γλώσσα και για να διαπιστώσετε ποια σημεία θα χρειαστεί να μελετήσετε ξανά.
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ένα τελικό Τεστ Προόδου (μετά το 21ο μάθημα), προκειμένου να είστε σίγουροι ότι έχετε επιτύχει τους εκπαιδευτικούς στόχους του προγράμματος.

Δυνατότητες Πιστοποίησης

Ολοκληρώνοντας τη μελέτη των δύο προγραμμάτων, θα είστε σε θέση να συμμετάσχετε σε επίσημες Εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας για την απόκτηση αναγνωρισμένου Πιστοποιητικού Αγγλικής Γλώσσας επιπέδου B2.

Η Linguaphone συνεργάζεται με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, επίσημο φορέα για τις εξετάσεις Michigan, Hellenic-American University, Cambridge και ETS στην Ελλάδα. Ειδικά για τους σπουδαστές μας, προτείνουμε τις εξετάσεις TOEIC® Listening and Reading που διενεργούνται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση αρκετές φορές το χρόνο, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και είναι αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ στα επίπεδα B1, B2 και C1.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εξετάσεις TOEIC® Listening and Reading θα βρείτε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά A1-A2 e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
220 ώρες
290 €
Αγορά
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά B1-B2 e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
220 ώρες
290 €
Αγορά
BLENDED
Αγγλικά A1-A2 με Καθηγητή & e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
220 ώρες
Από
520 €
Προβολή
BLENDED
Αγγλικά B1-B2 με Καθηγητή & e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
220 ώρες
Από
520 €
Προβολή
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά Business e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
250 ώρες
340 €
Αγορά
BLENDED
Αγγλικά Business με Καθηγητή & e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
250 ώρες
Από
590 €
Προβολή
OFFLINE
Αγγλικά A1-A2 Βιβλία & Audio CD/USB
290 €
Αγορά
OFFLINE
Αγγλικά B1-B2 Βιβλία & Audio CD/USB
290 €
Αγορά
OFFLINE
Αγγλικά Business Βιβλία & Audio CD/USB
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά A1-A2 & B1-B2 e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
440 ώρες
390 €
580,00 €
Αγορά
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά B1-B2 & Business e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
470 ώρες
440 €
630,00 €
Αγορά
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά B2 Exam Preparation e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
220 ώρες
240 €
Αγορά
BLENDED
Αγγλικά B2 Exam Preparation με Καθηγητή & e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
220 ώρες
Από
490 €
Προβολή
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγγλικά B1-B2 & B2 Exam Preparation e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
360 ημέρες
clock icon
440 ώρες
390 €
530,00 €
Αγορά
ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ
iTalk Greek (Foundation) e-Learning

Διάρκεια πρόσβασης

calendar icon
80 ημέρες
99 €
Αγορά