Πολιτική ακυρώσεων

Για να κάνετε χρήση των υπηρεσιών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό με τα απαραίτητα στοιχεία (βλέπετε παράγραφο 4) β. «Δεδομένα που παρέχετε εσείς – Εγγραφή στη Σελίδα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (elinguaphone.gr)»). Θα λαμβάνετε υπενθυμίσεις στο e-mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας πριν από τη λήξη της συνδρομής σας. Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο και να χρησιμοποιήσετε μια ισχύουσα, έγκυρη και αποδεκτή μέθοδο πληρωμής.

Για να κάνετε αγορά ή/και χρήση των υπηρεσιών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, χρειάζεται να κάνετε Εγγραφή. Για την αγορά του εκπαιδευτικού προγράμματος που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε το αντίστοιχο πρόγραμμα μέσα από το μενού.

Μπορείτε να επιλέξετε μέθοδο πληρωμής κατά τη συμπλήρωση της φόρμας της εγγραφής σας. Εάν η πληρωμή δεν ολοκληρωθεί ή ακυρωθεί (π.χ. εξαιτίας ανεπαρκούς κεφαλαίου), μπορούμε να αναστείλουμε την πρόσβασή σας στις υπηρεσίες μέχρι την ολοκλήρωση της πληρωμής. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε μέθοδο πληρωμής, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τη διαδικασία μέσα από την επιλογή « Ο λογαριασμός μου». Για να ακυρώσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αγοράσατε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα τηλεφωνικά με το Τμήμα Εκπαίδευσης, στο 2107103500. Δεν θα πραγματοποιούνται επιστροφές ή πιστώσεις σε περίπτωση που παρέλθει χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την αγορά του εκπαιδευτικού προγράμματος ή σε περίπτωση έναρξης της παρακολούθησης αυτού.

Η Εταιρία μπορεί να μεταβάλλει τις τιμές των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της κατά καιρούς ή να προβαίνει σε ειδικές προωθητικές ενέργειες. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, οι τυχόν μεταβολές των τιμών των εκπαιδευτικών προγραμμάτων ή οι ειδικές προωθητικές ενέργειες δεν θα ισχύουν για εσάς, ούτε θα επηρεάζουν την πρόσβασή σας στα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχετε αγοράσει.

prloader icon
cart side close
cart icon
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Υπάρχουν  0 στοιχείο(α)  στο καλάθι σας.
Το καλάθι σας δεν έχει επιλεγμένα προϊόντα